A+ A A-

Saznajte sve o tvrtki AS Dalmi d.o.o.

Profil tvrtke, povijest tvrtke, naš team, lager vozila...

Profil tvrtke:

AS Dalmi d.o.o. bavi se uvozom i prodajom rabljenih vozila iz Njemačke. Sva vozila posjeduju certifikat o proizvođaču, digitalni zapis povijesti vozila i urednu servisnu evidenciju. Pri kupovini vozila u Auto salonu Dalmi možete dobiti garanciju 18 mjeseci na motor i mjenjač, te dobivate trajnu pismenu garanciju na porijeklo vozila i kilometre. 

Povijest tvrtke:

Tvrtka je osnovana 2006. godine. Iste godine dobili smo certifikat za sustav upravljanja prema EN ISSO 1900:2000 što je dokaz kvalitete naših usluga. 
U ponudi Auto salona Dalmi je oko 150 vozila, a svaki tjedan nam dolazi dvadesetak novih vozila. Dolazak vozila možete pratiti na našoj web stranici u dijelu "Vozila u dolasku". Na našoj stranici također možete pogledati sva vozila koja su trenutno u ponudi kao i sve podatke o njima. Ako odlučite osobno doći u naš salon, naše osoblje će Vam pri Vašoj posjeti biti na usluzi, pružiti Vam sve potrebne informacije i tako pomoći pri odabiru Vašeg vozila. 

Naš team:

Bez dobrog tima, nema ni konstruktivne komunikacije, kreativnih i inovativnih rješenja, dobre organizacije vremena i ljudskih resursa. Sve navedeno možete naći u Auto salonu Dalmi, jer je to način koji vodi ka vrhu piramide – uspješnoj i profitabilnoj kompaniji sa zadovoljnim kupcima.


Lager - Klobuk b.b. 88320 Ljubuški

Na jednom mjestu možete pronaći preko 150 top opremljenih rabljenih vozila !

www.asdalmi.com

Pronađite vaše vozilo

Alfa romeo Audi BMW
Citroen Ford Hyundai
Jaguar Land rover Mercedes
Nissan Opel Peugeot
Porsche Renault Toyota
Volkswagen Volvo  

Kako do nas

Klikni na mapu za uvećanje!

Klobuk b.b. Ljubuški, 88324 Bosna i Hercegovina
Telefon: 387 39 845 119, Fax: 387 39 845 119, mob: 387 63 323 577
E-mail: dalmi.doo@gmail.com, Web: www.asdalmi.com
© Copyright 2013 AS DALMI. All Rights Reserved. -