A+ A A-

 

Saznajte sve o tvrtki AS Dalmi d.o.o.
Profil tvrtke, povijest tvrtke, naš team, lager vozila...
Profil tvrtke:

AS Dalmi d.o.o. bavi se uvozom i prodajom rabljenih vozila iz Njemačke. Sva vozila posjeduju certifikat o proizvođaču, digitalni zapis povijesti vozila i urednu servisnu evidenciju. Pri kupovini vozila u Auto salonu Dalmi možete dobiti garanciju 18 mjeseci na motor i mjenjač, te dobivate trajnu pismenu garanciju na porijeklo vozila i kilometre. 

Povijest tvrtke:

Tvrtka je osnovana 2006. godine. Iste godine dobili smo certifikat za sustav upravljanja prema EN ISSO 1900:2000 što je dokaz kvalitete naših usluga. 
U ponudi Auto salona Dalmi je oko 150 vozila, a svaki tjedan nam dolazi dvadesetak novih vozila. Dolazak vozila možete pratiti na našoj web stranici u dijelu "Vozila u dolasku". Na našoj stranici također možete pogledati sva vozila koja su trenutno u ponudi kao i sve podatke o njima. Ako odlučite osobno doći u naš salon, naše osoblje će Vam pri Vašoj posjeti biti na usluzi, pružiti Vam sve potrebne informacije i tako pomoći pri odabiru Vašeg vozila. 

Naš team:

Bez dobrog tima, nema ni konstruktivne komunikacije, kreativnih i inovativnih rješenja, dobre organizacije vremena i ljudskih resursa. Sve navedeno možete naći u Auto salonu Dalmi, jer je to način koji vodi ka vrhu piramide – uspješnoj i profitabilnoj kompaniji sa zadovoljnim kupcima.


Lager - Klobuk b.b. 88320 Ljubuški

Na jednom mjestu možete pronaći preko 150 top opremljenih rabljenih vozila !

www.asdalmi.com

Kako do nas

Klikni na mapu za uvećanje!

Klobuk b.b. Ljubuški, 88324 Bosna i Hercegovina
Telefon: 387 39 845 119, Fax: 387 39 845 119, mob: 387 63 323 577
E-mail: dalmi.doo@gmail.com, Web: www.asdalmi.com
© Copyright 2013 AS DALMI. All Rights Reserved. -